• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist
Kuidas on olla isolatsioonis? (Tegelikult on juba täitsa väsitav) Hetke seisuga, olen ma olnud täpselt 8 päeva isolatsioonis. Kuni esmaspäeva hommikuni polnud meil kellelgil sümptomeid. Seega, käisin küll poes aga harva. Püüdsin võimalikult vähe. Esmaspäevast hakkas helistamine pihta. Kuna printsessil ilmes esimene sümptom- milleks siis oli palavik. Õnneks mitte midagi hullu, lihtsalt soojake. Täna olid meie mõlema POSITIIVSED, seega istume nüüd kõik isolatsioonis. See on nagu halb mäng, mille lõppu ei paista. Koguaeg pikeneb. Minul oli kerge peavalu. Nüüd pole mul sedagi. Meie oma viirusekandjal pole endiselt mitte ühtegi sümptomit, mis viitaks koroonale. Ma pole never olnud terviseametiga niimoodi ühenduses nagu need viimased päevad. Kõik helistajad on olnud nii toredad ja viisakad. Üks naisterahvas rääkis minuga juba teist korda. Kodune olukord on natukene juba väsitav. Kõik kolm last annavad selleks oma panuse. Vahel on õhus juba väikest pinget tunda. Pole hullu, tänasest läheb 10 päeva otsa.
Smuuuuti!🖤

Lisa kommentaar