Suunatud naistele..

Kui paljud naised kodus olles kannavad rinnahoidjaid või aluspesu? Ma just eile mõtlesin sellele..kui olen suundumas tagasi tavaellu, siis peab uuesti kandma hakkama.

Jah, ma olen see naine, kes kodus olles ei kanna väga rinnahoidjaid või aluspesu. Täpselt sama on alasti magamisega. Mulle kunagi hullult meeldis, ent pidin selle laste pärast ära lõpetama. Kuna nad kõik tulevad mingitel eluetappidel kaissu, siis oli mul endal ebamugav

Kui ma saaks, kui mul poleks lapsi, ilmselt keksiks oma alasti kehaga mööda elamist ringi. Sel momemdil ei loeks see kui paks või peenike ma oleksin.

Ma tunnen, et minus on ikka veel olemas üks pisike hipipisik, kes ei lase minust veel lahti.

Ühtlasi on see minu meelest ka väga okei postitus, mida ei peaks häbenema.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga