• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Kohe on algamas uus kuu, seega olen otsustanud end taas käsile võtta. Ma ei kujuta enam ette, mitmes kord see mulle juba on, vähemalt pole ma veel sisimas alla andnud. Kevad on hoogsalt lähenemas, plaan on ka hakata rohkem end liigutama või peaks kuskilt ratta soetama ning sellega kihutama hakkama. Päris Võrru küll sellega ära ei sõidaks..aga Obinitsa oleks juba mõeldav.

Me oleme veebruari kuus ikka väga tervislikult toitunud, mõnel korral olen libastunud( jõin paar korda kokat) ja söönud ühe hessburgeri eine ent üldises plaanis on üllatavalt hästi läinud.

Meie söögilaud on kategooriliselt muutunud. Kommide/magusa asemel oleme me valinud erinevaid puuvilju, tarbime rohkem juurikaid, teeme süüa kaheks päevaks. On päev kui tekibki endal hull magusa isu, siis on mul hea mõelda, et meil pole köögis reaalselt mitte ühtegi ebatervislikku asja. Smuutisi joome igapäevaselt.

Ma endale mingit hullu sihti seadma ei hakka, sest ma kardan, et hakkan stressama ja see stress ei vii mitte kuskile. Teeb rohkem halba kui head. Toob pigem lisakilosi kui viib.

Mingidest salenemisprogrammidest ma osa võtma ei hakka, mulle üldse ei istu see kaalumine, kalorite lugemine või veel enam- nende kirja panemine. Alguses tundub see kõik väga teostatav, aga teades mind, siis see kaua ei kesta.

Kui keegi tunneb et tahab minuga koos alustada, sest üksinda seda teha on ikka suht nüri, motivatsioon kaob kergelt, siis loome ühe chati ja hakkame aga pihta. Koos!

Lisa kommentaar