• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Mind on see aasta tabanud mingi meeletult suur tung peenarte, aialappide ja igasuguste taimede järele. Kui oleks minu teha, istutaksin kõik kohad erinevaid lilli täis. Aga on üks miinus.

Kuigi olen kasvanud ja sündinud maal aga ma ei mäleta seda, kas emmel oli peenraid või mitte. Lilli küll polnud. Egas neid ei saanudki kasvatada kui kitsed käisid igal pool ringi ning sõid seda, mis suhu sattus. Isegi kui oli mingisugune peenar, siis see hävitati sekunditega.

Taimedest ei tea ma ammugi midagi, olen täielik võhik. Mind pole kunagi huvitanud, kas on sobiv pinnas või kui palju valgust peab saama see ja too lill. Seemneid valin piltide järgi: )

Aga see aasta on mul selline kindel missioon kasvatada midagi omatarbeks. Uue kasvuhoone jaoks raha pole, ent maitsetaimede kastid saab vist ise valmis meisterdada( loodetavasti). Ühesõnaga, pean varuma palju mulda ja palju puitu.

Toataimedega pole ma samuti sinasõber, kuigi no hullult tahaks. Iga aasta tahtnud. Lõpptulemuseks on aga see, et kõik on taimed on lõpuks surnud.

Kui teil on üle nii seemneid, puitu kui ka mulda/turvast, siis andke mulle juögelt teada. Ma üritaksin kuidagi säästvamalt läheneda.

Lisa kommentaar