• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Tegelikult on see väga raske, oli aegu, mil ajasin kogemata sassi täiendsööda ja täissööda. Üks kord tellisin palju täiendsööta, vähem täissööta. Mis oli valesti? Kogu sellest söödamajandusest arusaamine võttis ka samuti rohkem aega kui olin eeldanud.

Alguses valisin ma Scandagra. Võru poe teenindus on lausa supper, e-poelgi polnud algselt vigagi. Kui kevadine koroona sulges kõik poeuksed, siis alustasin tellimust e-poest. Algselt oli väga okei, transpordihind oli igati arvestatav. Kullerid käisid minu juures pea iga nädal. Siis kõik muutus. Scandagra otsustas hinda tõsta ja mida suurem kogus, seda raskem ja seda kallim. Muidugi on see loogiline, ent sellest hetkest jäid nad püsikliendist ilma.

Põllumehe kaubamaja- Ausalt, kui te pole sinna veel sattunud, siis soovitan soojalt seda lehte külastada. Sealt võib leida varuosadest kuni mängutraktoriteni. Olen tellinud sealt söötureid, jootureid, sööta. Ma võin häda pärast sealt tellida kuid kogu nende söötade pakendamine on see next level. Nii palju kilet. Transpordi eest küsitakse ka meeletult.

Ait 24- Selle lehe leidsin ma kodulindude grupist. Alguses lasin need reklaamid mööda kuid lõpuks hakkasin ma selle vastu huvi tundma.

Ma sain küll teada, et tegu pole päris väiketootjaga nagu ma alguses arvasin, nemad on need vahendajad, ent sellegi eest annaksin ma neile sõbralikuma ettevõtja tiitli. Teate, mis on kõige ägedam? Kui tellid üle 4 koti manti, siis transpordi eest ei pea sa maksma. Siis see on tasuta. Muidugi ka sööt on teine. Kui teistel on hiigelsuured graanulid, siis nende käest saab purustatud graanuleid ning see läheb juba kanadele paremini peale. Kanasöödaga koos tellisin ka lisasööta ja jahu. Kaubaring on üks kord nädalas.

Mida veel tahta?

Lisa kommentaar