• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Ma tean, ma pole sellest veel kirjutanud. See oli tegelikult üks raskemaid otsuseid, sest olen terve elu tööd teinud ning mõte töötuna olek tekitas mulle suurt hirmu. Kuidas see aeg üle elada? Kuidas me rahaliselt toime tuleme ning kõik sellised küsimused. Kui ma lahkumisavalduse üle andsin, siis tol hetkel oli mul küll emotsionaalselt väga raske, ent kui see tehtud, hakkas kergem. Ma ikka võtsin väga kaua selleks otsuseks hoogu.

Ma tegin selle otsuse veebruari lõpus, 26ndal märtsil oli minu viimane tööpäev. Selle otsuse taga oli väga palju muid tegurid, ent kõige tähtsam on siiski see, et mul on kindel siht. Mäletate, alustasin uuesti blogi kirjutamisega ning esimene sissekanne oli vist mu suurest unistusest. See oligi mu kauaoodatud unistus. Eesmärk luua oma ettevõte. Teha oma Kanala, olla iseenda tööandja ning ühtlasi arendada ka maaelu.

Töötukassa kaudu olen osalenud juba ühes töötoas, järgmise nädala lõpuks pean olema vastanud küsimustele ning analüüsima põhjalikult ” Miks ma tahan saada ettevõtjaks?”. Sealhulgas pean kirjutama, miks mul on vaja seda ettevõtlus koolitust. Kui kõik hästi läheb, saan koolitusele ning samaaegselt hakata äriplaani koostama. Ettevõtluskoolitus kestab 56tundi. See on üks nõudeid, mida on vaja toetuse esitamiseks.

Viimane küsimus on ka see, et kui ma toetust ei saa, mis saab edasi? Ma arvan, et kõige õigem on oma unistuste teostamine. Tulgu mis tuleb ning kui vaja, lähen uuesti tööle ja liigun täisvõimsusel edasi.

Ning kui te arvate, et mul on töötuna olles väga palju vaba aega, siis te eksite. Ma jooksen ikka nagu orav rattas. Nüüd on ka iganädalased logopeedid, üks Tartus, teine Võrus. Kuna distantsõppe kestab veel edasi, siis saan pühenduda rohkem ka koolilapsele.

Lisa kommentaar