• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Mul on hea meel, et saime tema emalt asendusauto, sest Audiga ei julgenud enam edasi sõita ning jätsime ta remonti ootama. Kui oled ühe autoga nii nii ära harjunud, siis on raske istuda võõra auto rooli ning selles end mugavalt tundma hakata. Kuna Audi on meil hea minekuga, siis on raske 2,5 mootorilt hüpata 1,4 mootori peale. Te kindlasti saate aru, millest ma räägin. Olgu mis on, meil on vähemalt auto, millega ringi liikuda

Logopeedi päevadest on saamas mingisugune traditsioon.Mul on nii hea meel, et lastel läheb järjest paremini. Veel parem on see, et me näeme seda arengut oma silmaga. Õigemini kuuleme.

Sain ka oma esimese tööampsu. Ei olegi see töötu olek nii lihtne. Läksin mõneks päevaks appi- miks ka mitte, kui see on võimalik. Nüüd ongi mõned päevad sellised kiired. Täna alustasin ma uuesti kõndimisega, varsti tahaks ka jooksta.

Lisa kommentaar