• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Üleeile helistas mulle whatsapis mu sõbranna, kes elab nimelt Iirimaal ning selgus, et ma pole ainuke, kellel on motivatsiooni leidmisega raskusi. See vist on üleüldine probleem. Minul on sama. Näiteks mu elus on olnud ka selliseid aegu, kui mul on end raske motiveerida, siis leidub ikka keegi, kes  utsitab tagant. Nimelt me jõudsime kokkuleppele, et korraldame koos zoomis treeninguid. See ei ole selline fancy programm, aga samas see annab(loodetavasti) üksteisele motivatsiooni. Kui keegi tunneb, et sooviks liituda või kellegil on häid treeningu nippe, tule ka punti.

Täna olen üritanud vett juua. Ma ei valeta kui ma ütlen, et mul on terve elu olnud sellega probleeme. Ma olen tuhat korda alustanud, mõned päevad joon ja sellega asi piirdubki.

Eile käisin jalutamas, täna proovisin jooksta! 2,5kilomeetri peal tahtsin otsad anda😂

Lisa kommentaar