Nädala menüü eelarve ja muud ostmised

Minu eesmärk oli reaalselt raisata söögi peale nädalas 50eurot, läksin veidi üle, sest kõrrejooke ja jäneste toitu ei saa vist oma toidu eelarvesse lisada. Samas, arvestades leibkonna suurust, leian ma, et see vist on igati okei. Leiva, saia ja kohvikoore arvestusega olen veits puusse pannud, seega pidin täna ka toidukauplust külastama. Niiet sõbrad, ärge pange pahaks kui näete mind vilksamisi toidupoes. Ma luban, et ma ei osta palju.


Kuna maailm on nüüd jälle valla, otsustasin minna missioonile, mis oli poistele pükste otsimine. See on absurdne, et teatud suuruses pükse pole üldse saada. Ja teatud suuruses on lausa lademetes. Enamjaolt on need, mida pole vaja.

Minnes Võru realiseerimiskeskusesse, tuli mulle meelde, et seal on olemas majapidamisseebi pulbrit kujul. Ma muidu riivisin kodus seepi ja lisasin pesukorrale.

Sealt soetasin ma ka pesupähkleid. Ma olen kasutanud muidu pesumuna, aga mulle tundub, et osad plekid reaalselt keelduvad maha tulemast. Tahtsin täna äärepealt pattu ka teha- vahel tunnen puudust kemikaalilõhnalisest pesugeelist, õnneks jäid näppu mulle pesupähklid.

Patsikumme pidin ka kahjuks ostma, sest need kaovad ära kuskile musta auku.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga