• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:4 minutit lugemist

Hommikul alustasin sõitmist autoga Tartusse, terve tee tundus nagu sõidaksin vihmaga võidu ja tuleb tõdeda, et kaotasin selle mängu. Tartus korraks oli nagu ilus ilm, poolel teel pealinna poole sõites, hakkas aga sadama. Õnneks pealinna jõudes oli natukene aega kuiv, ent see muutus üsna kiiresti. Mulle tundus nagu sajaks alla pussnuge koos korraliku paduka ja äikesega.

Mis aga puudutab bussisõitu, siis ma ausalt ei mäleta, mil ma sõitsin nii suure bussiga. Kogemus omaette, jõudsin ära vaadata ühe filmi ja leidsin siit playlistist mõned kuulatavad lood.

Tagasi pealinna jutu poole, siis mulle tundus, et valisime natukene vale päeva ja vale aja. Eks see ilm mängis ikka väga suurt rolli. Kaotasime hetkeks ära oma sihi ning seiklesime, mitte öelda, et kõndisime sihitult mõned tunnid, otsides söögikohta, kus oleks ruumi söömiseks, ilma et oleksime läbi märjad. Söögikoha leidsime, ent kuivaks me siiski ei jäänud. Terve söömise aja pidime hoidma vihmavarju, sööma ühe käega ning üritama nautida seltskonnaga väljas söömist. Kindlasti on see üleriigiline olukord kuidagi nii keeruline. Siinkohal tahan tervitada kõiki teenindajaid, kes naeratab sulle ka siis kui näed, et see olulord, milles nad on, on veidikebe ebameeldiv. Ka kõige vihmasema ilmaga naeratavad sulle!

Söögikohast siis nii palju, et asub Telliskivi n-ö linnakus ja koha nimi oli F-hoone. Ma tahan sinna kindlasti tagasi minna kuid seda ilusa päikesepaistelise ilmaga. Sest seal on imeline mango kook. Ausalt ka, IMETABALINE. Üleüldse, kõik mis puudutab mangot, on minu jaoks imeline. Pean vist tunnistama, et mulle meeldib mango ja seda väga väga. Vahet vist pole, millisel kujul. Kuid ma tean seda, et üks halb mango võib rikkuda ära terve päeva.

Ma ei tea, mul jäi sellest seiklusest kuidagi mingi magusmõru maik. Kõik oleks läinud nagu hästi aga samas ma tean, et ootasin rohkem rõõmsamaid emotsioone ning paremat ilma. Arvatavasti tuleb kõik ilma süüks ajada. Tegime ka ühe grupi pildi.

Hetkel olen ma üksinda (koos võõrastega) bussis. Teised jäid veel pealinna kaema. Vot sellised me välja nägimegi. Olin sunnitud soetama ka vihmavarju.

Lisa kommentaar