• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Täna oli siis meie jaoks üks tähtis päev. Nimelt ootas Augustit koolis puu istutamine koos lõpuklassi lastega. Ma üldse ei eita, et see mõte ei oleks armas- täiesti nunnu! Nii äge, et teine laps alustab kooliteed .Lihtsalt praegu on üks suur kemplemine, jooksmine, kõikide arvamuste kogumine ja meeletute telefonikõnede tegemine. Ma pikemalt peatun sel teemal siis kuni see otsus on teada!

Seoses selle lõpetamisega, oli ka lasteaias pidu. Lapsed rääkisid sellest juba ammu. Teate küll, kuidas nende lastega on. Ühe korra räägid ja siis nad räägivad sellest söögi peale ja söögi alla, et jumala eest, ei saaks rahulikult edasi selle teadmisega edasi elada. Või kui kuskile on minek, korra vääratad või unustad ära, et ei peaks kohe mainima ning järgmisel hetkel sa kahetsed seda.

Lasteaia lõpetamine peaks jääma mai viimase kuupäevale. On tulemas õhtujuht, fotograaf ja loodetavasti on ilmataat meile armuline ning hoiab meie jaoks seda päikesepaistet, sest tahaks ju õues seda pidada.

Homme on meil siis peo koosolek koos uue kooli direktoriga, paneme paika eelarve, kava ja kõik sellega seostuva.

Reede hommikul lähme me lastega minu lemmik juuksuri juurde. Eks ma olen varem ka neid sinna viinud ja on tublisti vastu pidanud. Herberti juuksed pahmakast saime jagu, nüüd on Villemi kord ning Hertakesel piiratakse natukene juukseid.

Lisa kommentaar