• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Kui üritad vähem autoga sõita, siis on vaja minna sinna ja sinna ning otseloomulikult lähen ma autoga! Õhtu poole oli mul kulmude aeg. Teisisõnu, sõitsin täna kaks korda autoga Vastseliina ja tagasi. Kuuskümmend neli kilomeetrit!

Sest kui peab kahe lapsega juuksurisse minema, siis ei tule muu variant kõneallagi. Täna käisime me juuksuris, mille leppisime kokku kuu alguses.

Külastasime minu lemmik juuksurit. Ma polegi vist lapsi kellegi teise juurde viinudki kui nüüd mõtlema hakata. Sel hetkel veel ei teadnud, kas Villemile anti see roheline tuli või mitte.

Aitäh Kristi, et sa teed ikka ja jälle imelist tööd ning saad ka hakkama kõige püsimatude jõnglastega.

Ps! Saime lõpuks teada, et lapsed on kooli lubatud. Kirjalikku meili pole veel tulnud aga koolidirektor helistas meile isiklikult! Ma nüüd ütleks, et hüppan nüüd persega rõõmust lakke! Esmaspäeval on juba lõpupidu.

Lisa kommentaar