• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Te vist juba kõik teate, millest ma teile rääkida tahan. Ikka ja jälle e-selverist ning sellest kuidas see elu palju lihtsamaks teeb. Eriti kui elad maal ja poodi minekuks kulub sul rohkem kütust kui osta Selverist ja tellida kaup koju.

Vähemalt korra nädalas teen tellimuse e-selverist. Enamjaolt teen ma reedeti, et laupäeva hommikul saab kauba kätte. Kui mitte hommikul, siis lõunaks küll. Egas see kellaaeg väga rolli ei mängi. Kõige tähtsam on ikka see, et kaup tuuakse koju ja ukse taga või siis värava juurde.

Ma juuni kuust üritan enam n-ö tavapoes käia. Kohvikoort tellisin ka hulga, sest seitsme koorega ei saa me nädalas hakkama. Katsetatud! Mulle hullult meeldib ka see, et neil on autos olemas ka külmakastid. Sa ei pea muretsema, et jäätis ära sulaks või pelmeenid läheks pehmeks. Ausalt õeldes- see on imeline teenus, mis on Võrumaale tulnud. Hetkel kui ma sain teada, et e-selver on laienenud ning tuleb ka Võrumaale – ei uskunud omi silmi. Ja tõepoolest käibki!

Ma olen teinud Selverile ikka hulga reklaami ning mul on hea meel, et mõnedki on tänu mu reklaamioskusele hakanud kasutama e-selverit!

Kui nad vaid selle kilekoti suudaks kuidagi ära kaotada.. samas, ma saan aru et kui ostad sügavkülmutatud tooteid, et neil on lihtsam siis kui see on ära komplekteeritud.

Tegelikult ka, mul pole ühtegi halba sõna. Ma olen endiselt vaimustuses. Järgmine kord tuleb ära juba kümnes tellimus minu poolt. Võib-olla oleme saanud püsikliendiks.

Lisa kommentaar