Loodustooted otse itaaliast!:)

Ma räägin teile nüüd oma üllatuspakist, mida ma ise pikkisilmi ootasin. Kui ma otsisin firmasi, kes tegelevad looduslike toodetega, siis komistasin ma selle imelisele lehekülje otsa lineashop
See on selline lehekülg, kuhu ma oleksin võinud varem sattuda, sest siit leiab nii palju head kraami. Eriti lastelele. Kuna meil on kolm imelist last, kellele tahame pakkuda keemiavabamat elukest.

Linea MammaBaby on looduslike kehahooldusvahendite bränd, mis pakub nii beebidele ja väikelastele, kuid ka teistele pereliikmetele erinevaid ja vajalikke tooteid. Toodete valikust leiavad pere väiksemad endale pisaravaba vannivahtu ja šampooni, kreeme ja õlisid. Linea MammaBaby pakub ka kvaliteetseid, kergesti pihustatavaid ja multifunktsionaalseid päikesetooteid. MammaBaby kasutab enda toodetes taimi, mis on pärit orgaanilistest farmidest, seega saavad nad garanteerida toodete sobivuse ka tundlikumale nahatüübile. Toodete tipptasemel kvaliteet käib käsikäes lihtsa, kuid kaasaegse disaini ja eesmärgiga olla lastele kergesti äratuntav.

Selline lühituvustus Teile, mu armsad sõbrad. Mu tutvusringkonnas väga palju väikeste lastega peresi, kellel väiksemad, kellel suuremad lapsed, siis soovitan proovida. Meie ka proovime!

\"\"

sääskedest priiks sprei

See on vist meie peres see pea kõige hädavajalikum asi. Kuna me elame maal, siis pole olemas kohta, kus poleks sääskedevaba ala.

Saime samuti ka selle  geeli

Tundub nagu need kaks asja käivad käsikäes. Need on need kaks asja. mille ma homme esimeseste ajsadena kotti panen. Kuna meil on plaan minna ema juurde ja me võtame telgi kaasa. Õhul peab mu õde sõnnipäeva, siis saame vast hakkama niimoodi, et sääsed meid ära ei sööks ning ühtlasi ei peaks kasutama neid tavalisi spreisi, mis on niivõrd vänged, et ajavad kohe köhima. Isegi täiskavanuid inimesi, rääkimata siis lastest.

Pakki kuulusid veel shampooni ja palsam . Need on ka sellised asjad, milleta ei saa. Kuna meil see juustepesemine on  olnud varasemalt õudus kuubis. Teate küll seda hetke kui lapsed pole mitte millegagi rahul, nutavad ja kisavad. Vanasti oli meil see olukord kordades hullem. Eriti tüdrukuga. Ta pole olnud algusest saadik nö veesõber. Vett nähes pistsis ta kohe röökima või põgenes teamata suunal. See kestis vist aasta või kaks. Kuna ta on ka meie väike lokilammas ja tihti on juuksed pusas, siis see palmsam pidi ka ennetama pusade teket. Ma tõesti panustan nende toodete peale. Ainuke miinus on see, et nad on väikesed pudeli 250 ml. Kui jagada seda kolme lapsega, siis need saavad ruttu tühjaks,

Saime ka päikesetooteid

Mulle hullult meeldis selle kotivärv. Nii kollane ja nii rõõmus. Päevituskreemidest ei tea ma suurt midagi, kui ma nüüd ausalt ära räägin. Sest ma ise pole kunagi olnud hull kreemitaja, siiamaani pole kuid ma ka õpin. Õeldakse, et inimene õpib kogu oma elu..

Kui ma esimest last ootama jäin, olin kindel, et kaitsen teda kõige eest ja kreemitan teda nii nagu vaja, annan igapäevaselt d-vitamiini,, teate küll. Tegelikus oli aga teine. Ainuke kreem, mida ma kasutasin, oli vist nende haudumiste vastu(eriti poistel), pärast kasutasime lihtsalt tavalist kartulitärklist. Päikesekaitset ja päikesejärgset losjooni pole ma never kasutanud. Nüüd on vist muutuste aeg.

 

Tegelikult on seal veel nii palju tooteid, mida tahaks ka ise proovida. Kõige suurem mure on juustega, sest nende värvimisest ma ei loobu, seega peaksin ma leidma juuksehooldustooteid, mis on mõeldud värvitud juustele.

Teisisõnu hakkame aga rõõmsat katsetama!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga