• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Ma arvan, et kõik enamus mu sõbrad ja teie mu lugejad arvate, et kiidan ainult ökot. Tegelikult nii päris ei ole, sest ma olen väga pettunud ja nüüd laidan. Lööge mind kasvõi risti, aga see polnud see, mida olin sellest svammist oodanud. Jutt on küll maru ilus, aga reaalsus on hoopis teine

LUFFA Nõudepesusvamm on Sinu parim abiline kangekaelsemast mustusest vabanemisel. Poti põhja kõrbenud puder või hoopis lapse kritseldused tapeedil – kõigest taolisest saab see jagu.

Käsnkõrvitsa kiud on vastupidav ning kooriva toimega. Sellel svammil on suisa mõlemad pooled käsnkõrvitsast tehtud. Koos hoiavad seda õmblused, mis ülejäänud svammist veidi tugevamad on, kuid samas muutub svamm veega kokkupuutel ikkagi mõnusalt paindlikuks.

Kombineerides neid omadusi saad selle svammi abiga lahti igasugusest raskemast mustusest igas väiksemas praos.

Tegelikkus on see selline peale seda kui olime kaks korda päevas nõusi pestnud

See on üks pool ja teine pool on selline

Võib-olla ongi asi minus ja võib-olla peabki see selliseks minema, aga ma leian, et mingigi normaalne väljanägemine võiks ikka jääda. Olgu see nii öko kui tahes. Võib-olla ongi mõeldud paari nõu jaoks ja mõned korrad saad ka pindu pühkida aga ma leian, et see pole loodud igapäevaseks kasutamiseks. Keegi ei pese ju haisva nuustikuga edasi vaid vahetame selle aegsasti välja.

Ps! Postitus on kirjutatud emotsiooni ajel. 🙂

Lisa kommentaar