• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Kui ma HOIA homespale kirjutasin, ei eeldanud üldse, et nad mulle vastavad, aga nad tegid seda! Ja kuidas veel- nad ei esitanud mingeid üleliigseid küsimusi ja panid mulle koheselt paki teele! Nagu hämmastav. See oli täiesti esimene kord kui mul polnud isegi mitte mingit aimugi, mida  pakk võiks sisaldada.

Kui te suundute hoia lehele, siis te naised, saate aru, millest ma nüüd räägin. Seal on kõike, mida ihkab su hing ja keha! Sealt või leida päikesetooteid, kehahooldus tooteid, näohooldus tooteid, juuksehooldus tooteid ja ka meestetooteid! Tavaliselt kui on sellised naiste asjad, siis mehed on nö unustatud. Tavaliselt on kas naised või lapsed või ainult lpased või siis ainult naised. Meestele on neil pakkuda päris palju tooteid. Soovitan pilgu peale heita!

Minu pakis oli päris palju tooteid. See kehakoorija saab vist mu lemmikuks. Mul on mingi kiiks selle nuustamisega, ma tavaliselt käisin poes ja nuustutasin ka kõiksuguseid pesuvahendeid. Täna tegin paki lahti ja hakkasin aga nuusutama. No imeline! Just see kohvimünt. Kohv on mu lemmik( võib-olla sellepärast ongi mu blogi aadress kohvihoolik) ja see mündilõhn. Alguses tuli kohe pähe circkle k piparmündikakao või siis after eight, täpselt selline shokolaadilehed piparmündiga. Ma pole eriline kirjeldaja tüüp, seega peate te leppima sellega, et ma olen sellest vaimustuses. Juba üksnes lõhnast!

Sain kokku kaks kehakoorijat ja ühe turgutava jalakoorija. Loodusliku päevitusõli ja superseerum sundrops. Kusjuures, see on Anne&Stiili ilulemmik 2021!

Lisaks ka veel orgaaniline aaloegeel ja näole ühe turbamaski. Teate ju küll mind, eriti end ei meigi ja on niisama puhta ilu armastaja, ent nüüd tundub, et keha peaks natukenegi hellitama hakkama. Pole see õieti mingitki hoolt saanud. Lõpuks ometi saan naistega ka kehakoorijatest kõneleda..

Lisa kommentaar