• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

 

Seoses ettevõtluskoolitusega ja äriplaani kirjutamisega, otsustasin koostada munatarbimise küsitluse, milles te kõik saate kaasa rääkida. See oleks täiega äge kui te leiaksite paar minutit oma kiirest elust ja täidaksite ära. Panen siia ja selle lingi, saaksite ilusti ka oma sõpradega seda jagada! munatarbimise küsitlus

Üleüldse see pidev Tartussse sõitmine, pole mulle isiklikult muutunud veel tüütuks või kurnavaks. Naljakas on hoopis see, et vahet pole, mis kell ma stardin, jõuan ikka teistest hulga varem ja praktiliselt iga kord sama kell.

Koolitus läheb aina põnevamaks, kuigi seda informatsiooni tuleb uksest ja aknast ning vahel jookseb ikka mõistus ka kokku. Kõige raskem on see lahtiseletamine, niimoodi, et ka lambi inimene saaks aru, mis on selle äriplaani mõte, mis on su visioon ja siis see kirjeldamise protsess. Tänase koolituse punkt on ; Turunduse,reklaam, müügi-ja jaotuskanalid. Just sayin!

Meil on õnneks tekkinud ka omavahel hea side, saab teha tõsist mõttetööd ja nalja saab ka! Lõunal käime kõik koos söömas ja ma olen juba mitu korda tellinud sedasama toitu!

 

Lisa kommentaar