• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Mõtlesin, et ma kirjutan, kust on tulnud selline nimi. Kuna mul praegu on 10 minutiline paus koolituses, siis see oleks selline ainuõige aeg. Ja mida ma teen? Otseloomulikult, joon ma kohvi.

Kohviga on mul selline eriline suhe. Ma olen seda tarbinud juba suht väiksest peale, ala kui olin 13. Nüüd on juhtunud see, et kohvi ei mõju mulle ammu sellisena, nagu kõikidele teisele. Ta ei võta ära mu und- ma võin juua kohvi ka kell kolm öösel ning järgmisel hetkel võinb ma magada nagu väike beebi.

Kohvi ei ärata mind üles. Otseloomulikult on hea tunda hommikuti kohvilõhna aga see otseselt see mind ei mõjuta. See ei pane mind kiiremini end liigutama.

Kuigi..

Mul ei lähe ühtegi päeva mööda niimoodi, et ma kohvi ei jooks. Ma joon alati, päevas läheb vabalt 5-6 tassi, võib-olla isegi rohkem. Pole probleemi juua ka kümme tassi, kui on pikk päev ja hea seltskond! Ma never-ever ei ütle ma kohvile ära. Kusjuures, külas juues maitseb isegi presskannu kohvi väga hästi.

 

Minu moto kohviga see, et kui on olemas kohvi, piim( nüüdsest ka kohvikoor) ja suhkur, siis pole elul väga midagi. Sama hästi võite siit välja lugeda, et minu soones voola väga palju kohvi (:

 

 

Lisa kommentaar