• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Ma just ennist olin lõpetamas oma postitust aga näe, jooksis kokku ja kadusid mõned lõigud ära. Ma muidugi ei hakanud seda uuesti ümber kirjutama. Mõtlesin,et teen hoopis lühikese postituse..

Tahtsin järjekordselt vinguda, et aega pole. Jällegi, olen võtnud endale liiga palju kohustusi ning üritan kuidagimoodi nende kõigega toime tulla. Mõnel hetkel jooksen ma täiesti kokku. Võtan hetke endale aega ja edasi.

Ühel hommikul võtsime me endale aja ja läksime metsa. Seeni me kahjuks ei leidnud. Minu lemmik hooaeg on kohe algamas ja ausalt, ma olen nii põnevil. Ma loodan, et lapsedki tunnevad seda põnevust kui ma neid iga ilmaga hakkan metsa viima..Kui mul antakse valida ujumise ja metsa vahel- valiksin ma mõtlemata metsas käimise💚

Tulevane nädal on meil maru raske, peame sobitama kokku 3 päevased koolitused+äriplaani tegemine, kahe lapse logopeedi aja ja ühe operatsiooni. Ahjaa, ühele inspiratsiooni üritusele lähen ka, mis toimub seekord Andri-Peedo talus. Esimesel korral leidis aset see Liblikaaias.

Lisa kommentaar