• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

 

Te nagunii mõtlete, et miks ma olen pilte Lunast viimasel ajal palju sotsiaalmeedia kanalitesse lisanud? Põhjus on äärmiselt lihtne- ma olen võtnud teda kõik need aastad enesestmõistetavalt. Me kõik oleme sellega kokku puutunud, kes rohkem, kes vähem.

Luna on meil olnud peaaegu KÜMME aastat. See on juba korralik vanus ühe koera kohta. Ma mäletan Luna võtmise lugu, me algselt tahtsime kilpkonna aga järgmisel päeval tulin ma koerakutsikaga koju! Lubasin, et ta ei kasva suureks…Isegi mina ei eeldnaud, et temast kasvab selline suur koer!

Kuna ta on meil kümme aastat meiega elu jaganud, siis ta on käinud meiega koos läbi tule ja vee. Kolinud mitmeid kordi, rännanud, sõinud rongiga, teinud mööda Eestimaa tuure, elanud üle kolm last. Mida veel peab üks koer välja kannatama? Muidugi ka kassid ja jänesed, kellega ta igapäevaselt kodu jagab.

Lunal pole olnud never ever mingeid tervise probleeme, ainuke lõikus, mis ta on olnud, on stseriliseerimine ja seda aastal 2017. Muid hädasi pole olnud, ma vähemlat ei mäleta.

Ta on terve elu olnud selline rõõmus vanadaam. Ta naerab ja nutab koos pereliikmetega. Mäletan, kui ma suure kõhuga Tartusse läksime oma esiklast sünnitama- ta oli meid mitu päeva oodanud aida juures. Ta on terve oma elu jäägitult truu olnud.

Nüüd siis selle juurde, miks ma olen viimasel ajal temast palju postitanud? On see, et ta on jäänud haigeks ja see tuli mulle nii suure ehmatusena. Kui pandi arvatav diagnoos, et tegemist on piimanäärme kasvajaga- ausalt õeldes, olin mitu päeva rivist väljas. Isegi see mõte, et ta võib meie juurest lahkuda- ajas mind endast välja. Ta on  ju meie koer! Meie pereliige.

Kui me kliinikusse jõudsime, avastati, et pole ainult üks kasvaja, on mõned kolded veel. Need on need laused, mida mite ükski loomaomanik kuulda ei soovi.

 

Täna oli kauaoodatud operatsiooni päev. Vereproovidest tuli küll välja, et maksanäitajad on liikunud nö punasesse tsooni ning hetkeks anti isegi mõtlemisaega, et kas lükkame edasi ja paneme ravi peale või teeme täna ikka plaanitud lõikuse. Kuna ilmad on soojad ja vanamemmeke on selline nagu on, ostsutasin., et läheme edasi. Kasvaja sai eemaldatud ja laborisse saadetud. Nüüd jääb oodata tulemusi ja tegeleda uute tulevaste lõikustega.  Senikaua jääb ta toareziimile kuniks õmblused on paranenud.

 

Täna oli ta super kannatlik ja tubli!

 

 

 

 

Lisa kommentaar