• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist
Täna otsustasin tooli asemel tugitooli kasutada. Oli ka viimane aeg

Peale homset, viibime me veel ainult kaks päeva koolitusel ja meie koolitus ongi saamas läbi. Uskumatu kui kiiresti on aeg lennanud.

Täna võtsime ette finantsprognoosid ja see kõik hirmutas mind kuidagi. Reaalsus hakkas nagu koitma. Ja mul on selline tunne, et neid asju on nii palju ning sellest kõigest on nii raske aru saada. Või oma mõttes ära jagada, mis on tähtis aga mis on veel tähtsam. Kogu selle persoona otsimine. Ja sellest rääkimine. Kolm õppepäeva veel ja siis on kaitsmine. Täpselt minu sünnipäeval. Loodan, et see toob head õnne.

Täna võtsin ka lapsed kaasa. Mitte küll koolitusele aga lastel oli täna logopeedi aeg ja kuidagi pidime selle logistika ka paika saama. Lapsi kantseldada täna minu endine kolleeg oma kaaslasega. Lapsed olid kolm parki läbi käinud, millest nad õhinaga Herbertile rääkisid.

Üleüldse on maal elavatel lastel linnas see kõik uus ja põnev. Aga nii ongi.

Lisa kommentaar