• Postita kommentaar:2 kommentaari
  • Reading time:3 minutit lugemist

Tegelikult oli ju ammu teada, et igal ühel meist tuleb kunagi see valik teha. Mulle üldse ei meeldi, et see hakkab kujunema nö vabatahtlikult sunniviisiliseks. See kõlab umbes nii, et tahad reisile minna? Mine vaktsineerima. Tahad kontserdile minna? Mine vaktsineerima. Tahad kinno või teatrisse? Mine vaktsineerima. Tahad elada? Mine vaktsineeri end.

Ses suhtes, asjad ei tohiks minna nii kaugele..

See on üle üldse nii jabur. Minu tutvusringkonnas on kaks leeri- need kes vaktsineerivad ja need, kes seda ei tee. See on täpselt sama seltskond, kes kandis maski ja kes ei kandnud. Vahet ei ole, mis leeris mina olen, see ei anna mulle õigust teha teiste valikuid maha või enda valikuid teistele peale suruda.

Näiteks, mina olen võtnud suuna rohelisema elu poole. Ma küll teen reklaami toodetest, mis on tõsiselt head aga mul pole tulnud kunagi mõttesse, et ma peaksin seda peale suruma hakkama. See on minu otsus,minu enda valik nagu vaktsineerimine peaks olema iga inimese enda valik

Isegi mu ema ei ole vaktsineerimisega päri. Ma küll kuulan ta ära aga ma ei tee tema otsust maha. Kuskil on mingi jutt liikvel, et kes on vaktsineeritud, nemad kõik hakkavad seest poolt mädanema..võib-olla tõesti, võib-olla mitte.

Minuga on sedapsi, et kui ma tahan ikka piiranguta liigelda või nautimas mingit kontserti või lihtsamalt elada- siis olen võtnud vastu otsuse, et ma teen seda. Panin isegi aja kirja ära.

Kuna ma olen selle koroona läbi põdenud, siis minu esimene süst lükkub augusti kuusse. Ja kui vaja, kannan kaasas ka seda vaktsineerimist tunnistust kui vaja. Kandsin ka maski- kuigi me kõik teame, et see ei kaitse. Ikkagi tegin ja kui tuleb uuesti maskikandmise “soovitus”- panen selle maski ka endale ette. See ei võta mul tükki küljest.

Muudame elukese värvilisemsks

Sellel postitusel on 2 kommentaari

  1. S.S.

    Jumal tänatud, et avalikes ruumides keelati suitsetamine ära enne kui sotsmeedia nii levinud oli. Muidu oleks sellega olnud samuti kisa kui palju isikuvabaduste piiramise osas. Samamoodi on hea, et turvavöö tehti kohustuslikuks ammu-ammu, tänasel päeval oleks jälle neid vastalisi oi kui palju.

    1. kohvihoolikuelu.ee

      Tegelikult saab päris palju asjadega niimoodi vinguda ja nõuda mingisugust erikohtlemist. Ent kahjuks, me teistmoodi enam ei saa, koroona on uus reaalsus ja tuleb sellega elada, täpselt nii hästi kui võimalik.

Lisa kommentaar