• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Ma ikka tükk aega kogusin julgust, et tellida endale looduslik deodorant. Ma olen aru saanud ja kogenud, et kõik öko ei pruugi väga kaua kesta. Kõige suurem hirm oli deodorandi puhul see, et kas see ikka päriselt toimib? Või kas selle mõju on ainult lühiajaline? Sest kui see siiski ei toimi, siis olen ma väga pettunud ja õhtu lõpuks ikka haisen higi järgi.

Ma tean, et neid deodorante on erinevaid, kuid otsustasin HOIA deodorandi kasuks. Ma oleks hullult sidrunheina soovinud aga sellele kõige lähedasem oli laimimünt.

Miks just HOIA homespa? Sest ma olen hakanud jumaldama nende tooteid. Ma ei saa vist kunagi üle nende kohvimündi kehakoorijast. Nagu päriselt, mu vaieldamatu lemmik. Pärast kasutamist jääb keha õhetama, mis on selline mõnus ja see lõhn 💗

Alguses pidin natukene ümber harjuma, sest see päris nii ei tööta kui tavalised deodorandid, mida ma olen harjunud aastaid kasutama.

* Deodorant tahab kasutamisel kindlasti natukene harjumist saada ja paremaks imendumiseks võib seda õrnalt ka sõrmedega naha sisse masseerida.

Just sellised õpetussõnad sain ma selle tootega kaasa. Nüüd ma pigem maseeringi sisse, kui üritan selle pulgaga jamada.

See on jällegi selline toode, mis toob mulle naeratuse suule, sest see tõesti toimib. Kui ausalt õelda, olin ma ikka päris skeptiline deodorandi suhtes

 

 

 

 

 

 

Lisa kommentaar