• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Iga jumala kord kui Kristi saab imelise asjaga hakkama, siis on mul tunne nagu oleksin seitsmendas taevas!

Kristi juurde sattusin ma juba mitu aastat tagasi ja kõik need korrad, olen ma olnud sada protsenti rahul. Või rohkemgi veel.

Igavesest punapeast on saanud hoopis sinine.

Miks just sinine?

Mäletate mu eelmist korda kui juuksuris käisin, siniseni me küll ei jõudnud aga sellegi eest oli tulemus väga hea. Ma polnud elu ees blond olnud, ega ma pole isegi mõelnud selle peale, et võiksin blond olla. Kuigi tundus, et kõikidele meeldis ja isegi olin päris vaimustuses. Sest see oli jälle midagi uut.

Eile läksin küll kindla plaaniga juuksurisse, sest olime sellest paar kuud rääkinud ja tundus, et sinine võiks olla päris hea valik. Tuli välja, et Kristil oli oma mõte ning kui ta mulle sellest rääkis, olin ma koheselt nõus. Ma ei tea, kuidas on mul oma juustest nii savi, sest pole olemas plaani, millega ma kaasa ei läheks kui see meeldib minulegi!

Nüüd ma mõtlen, kas ma järgmisel korral lasen tuka ette lõigata või mitte. Või lasen kunagi täitsa lühikeseks lõigata. Juustega on see hea asi, et need kasvavad mul täitsa kiiresti, võib-olla liigagi kiiresti sest mul kasvab üpris kiiresti see värv välja.

Ma peaks hakkama kuidagi juukseid hooldama, kuigi ma ei kujuta ette, kuidas see mul õnnestuda võiks. Sest ma olen väga halb selles. Ma ei kasuta eriti mingeid eritooteid, kreeme, õlisid.

Oskate äkki midagi soovitada? Midagi looduslikku tahaks. Mul pole enam õrna aimugi, mida ma isegi kasutada võiks🤣

Lisa kommentaar