• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Tavaliselt ma ei ole selline, kes kasutaks mingeid eritooteid selleks, et nahk kas säravamaks või juuksed pehmemaks või jalad siidisemaks muuta. Ma olen olnud selline laisavõitu. Või ma lihtsalt ei kasuta väga midagi või teeks midagi sellist, mis väga nahka või keha kahjustaks v.a juuste blondeerimine ja värvimine!. Kui ma seda ei teeks, siis ma sellist imelist tulemust polekski saanud. Mitte et mu eelnevadki värvid poleks olnud vapustavad! Lihtsalt, see on praktiliselt ainuke, millega ma oma nahale ja juustele kahju võiksin teha. Ja teengi!

Hoia homespa toodetega tegin ma esmakordselt tutvust juuni kuus, kui nad mulle katsetamiseks paki saatsid. See pakk sai mu lemmik paki tiitli, sest need kehakoorijad- no tule taevas appi! Kohvimündi lõhnaga oleks justkui mulle loodud. Ainuke, mida ma sealt proovida ei saanud, oli looduslik päikeseõli- sest see kadus lihtsalt ära. Leidsin selle üles augusti kuu lõpus, parem hilja kui mitte kunagi. Kui ma kasutan selle  mai kuu jooksul ära, siis pole mingit raisku minemist.

Tuleb välja, et paljud tooted on saanud neil buduaari lemmiku tiitli osaliseks!

Selle toote proovimiseks kogusin ma natukene julgust, sest osade asjade suhtes olen ma ikka natukene skeptiline! Sellest hetkest kui hakkasin seda deodoranti kasutama, pole ma isegi mitte piilunud nende tavaliste poole.

Tänases pakis oli mul juukseseerum ja palsam, sest on viimane aeg hakata oma juuste eest hoolitsema ja selle imelise sinise värvi eest.

Kaasa sain ma ka kingituse, mida ma ei osanud üldse oodata mitte. Selle eest, suur aitäh teile sinna Saaremaale!

 

Lisa kommentaar