• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:2 minutit lugemist

Minusugune võhik, kes pole eales tundnud muret juuste heaolu pärast, tahaksin nüüd oma sõnu süüa, sest need juuksed on nii kuradima pehmed ja siledad.

Täna oli meil saunapäev ja juba lõunal pakkisin asjad kokku ja panin pesukorvi ka HOIA homespa tooted, et ma jumala eest neid ära ei unustaks. Minul juhtub seda tihti, sest ma tavaliselt ei mõtle, et oleks viimane aeg hakata enda juukseid poputama või iseennast. Pole eriline kreemitaja, salvitaja ning üleüldse pole ma eriline meigipooldaja.

Enne kasutamist lugesin kõik korralikult läbi ja hakkasin seerumit sõrmekestega sisse hõõruma. Ma olin nii lahke ja jagasin seda ka Herta Hermiinega, sest ta nagunii tahab teha kõike, mida ma teen. Sama lugu oli ka kehakoorijatega. Ma küll ei tea, kas neid võis ka lastele anda aga kuna see on nii looduslik kui olla saab, siis ma eriti enam edasi ei mõelnudki, lasin aga kätel käia.

Ma nüüd täpselt ei tea, mis toodetest mu juustega imesid tegi aga mulle isiklikult tundus, et see palsam. Juba juukseid loputades, sain ma aru, et mu juuksed on palju pehmemad ja hulga mõnusamad või oli see kõikide toodete koostööd. Egas ma eriline kammija ka pole 🙈

Lisa kommentaar