• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:5 minutit lugemist

See on täpselt nii jabur pealkiri kui mu praegune blogipostitus. Te teate, et minuga juhtub nii mõndagi, eks? On olukordi, hetki kui ka asju, mille üle mu lähedased inimesed enam ei imesta, ent see juhtus minuga esimest korda ning ma olen siiani sõnatu.

Kuna asi sai ära lahendatud, siis kahjuks nii detailidesse ma kahjuks laskuda ei saa AGA siiski.

Kuna meil pole kodus õiget köögimööblit, siis tahetahtmata käid ringi avatud silmadega. Meil on küll erinevad kapid ja sahtlid, mis on soetatud uuskasutuskeskusest aga kurat, ma niin väga tahtsin köögimööblit. Kogu aeg tuli midagi vahele ja olingi leppinud sellega, et kui asjad lähevad paremaks, soetame kuskilt köögimööbli. Uue peale ma isegi ei mõelnud, otsustasin läbi otsida erinevad grupid ning üks mu tuttav saatis mulle ühe lingi. Müüa köögimööbel ja asukohaks võru. Ma haarasin koheselt härjal sarvist ning kirjutasin. Seesama tuttav aitas ka mind transpordiga, sest audisse ma seda mahutanud ei oleks ja samas, olime leidnud veel diivanikuulutuse ning mõtlesime, et võtame siis üks päev kõik asjad peale. NIi oleks kõige lihtsam!

Köögimööbel oli okei seisukorras, ostsin veel selle härra käest ka vaiba. Kohale jõudes, tuli välja, et ta ei saa kraanikaussi töötasapinna küljest lahti ning lubas tegeleda sellega järgmisel päeval. Ma olen suhteliselt leplik ning me tõesti nägime, et see kraanikauss ei tule tõepoolest lahti. Maksime raha ära ja jäime ootama kirja, milles oleks pidanud olema kirjas, et sai kraanikausi lahti. Mööbli paigutasime me aita, sest mida ma viin kööki kui mul pole töötasapinda, mille pärast üldse selle ostsin. Värv polnud küll minu tass teed aga ma olin valmis silmad kinni pigistama!

Kirja ei tulnud ega tulnud, lõpuks kirjutasin ise. Vastuseks oli see, et tal pole olnud aega sellega tegeleda, et annab kunagi teada.. ma surusin halva tunde alla ja jäin uuesti ootama. Siis kirjutasin uuesti, viimane kiri oli 21sel oktoobril ja jäin taas ooetele.

Kuna ma olin selle aja jooksul väga kannatlik, mis pole üldse minulik, hakkas minu kannatus katkema. Lõpuks kirjutasingi ja palusin, et ta tuleks oma mööblile järgi. Me olime seitsmendast oktoobrist alates oodanud seda kuradi tasapinda, see ooteaeg pole normaalne!

Kirjutasin talle pika kirja, kus selgitasin ennast ja tema vastuseks oli : kallikene, ma müüsin köögimööblit, mitte töötasapinda

Vot siis läksin ma põlema, mul oli selline tunne, et silmadest purskas tuld välja.  Kuigi mul kirjutades juba tatti lendas kahte lehte ja sõrmed trükkisid nii kiiresti, suutsin ikkagi jääda rahulikuks, vähemalt kirjapildis. et mitte nii meelehetitel tunduda. Ütlesin ka, et siis tuleb kuulutuses õelda, et müüte köögimööblit ilma TÖÖTASAPINNATA.

Kuna mul oli ka nö olemas tunnistaja, kes aitas mul mööblit vedada, siis käisingi selle trumbi välja. Kusjuures mul see tuttav ütles, et vaadaku et ma üle ei saaks. Vastasin küll, et vaevalt. Pidin jälle oma sõnu sööma.

Meie vestlus läks aina pikemaks, kord sõi oma sõnu, kord ütles, et ma ei saa töötasapinda ning et ma viiksin ise selle mööbli tema juurde tagasi ja et saan raha tagasi.  Sel hetkel trampisin piltlikult õeldes jalgadega vastu maad ning nõudsin, et ta ise orgunniks transpordi, mitte mina. See oli absurdne!

Olime juba kokku leppinud päeva, millal ta pidi saatma kellegi mööblile järele, ent keegi ei tulnud. Ma olin talle helistanud, talle sõnumi saatnud, messengeris kirjutanud- null vastust. Täielik eiramine. Kuid lõpuks ta vastas ning eile viidi see mööbel lõpuks ära.

Ausalt ka, ma pole ammu ammmu ammu nii kettas olnud. Ja tegemist on Võrus ühe nö. ärimehega.

Ma lihtsalt ei saa aru, miks niimoodi tehakse või kas tõesti tuleb hakata iga müügi kuulutuse kohta täpsustavaid küsimusi küsima, et mitte orki lennata.

Näiteks: müüa auto. Kuna müüjal polnud kirjutanud, et koos ratastega siis võidki saada auto ilma ratasteta, sest müüja polnud seda täpsustanud. See on kuradi nii jabur.

PS! Kui kellelgil teist on plaanis vahetada välja oma köögimööbel, siis pakkuge meile!  Soovituslikult koos töötasapinnaga! Ma nii väga oleks tahtnud ka screene lisada,  ma usun, et te oleksite sama närvis olnud. Või kommenteerige, kuhu orki teie olete sattunud!

Lisa kommentaar