Mõtisklused

Täna hakkasin mõtlema, et Herta on esimest vaheaega kodus. Üleüldse. Muidu saatsime ta kenasti lasteaeda, olenemata sellest, kas kedagi veel vaheajal lasteaeda viiakse või mitte. Mingitel hetkedel tundus, et Hermiinel on erakasvatajad. Kuid igapäevaselt mööda sõites, olen näinud, et tuled siisko põlevad. Järelikult on tegelikult lapsi veel ning vabalt oleksin võinud ta lasteaeda saata.

Sest kõik kolm last kodus tekitavad kaose. Ja kui nad on ninapidi kogu aeg koos, on tülid kerged tekkima ning kodusedeks helideks on sõjahüüded või nutvad lapsed. Nagu ikka, ei saa nad teineteiseta ega teineteisega.

Ma tean, mina kui lapsevanemana, ei tohiks nii õelda aga ma ei jõua enam ära oodata. Mine või hulluks.

Kuidas teie? Ootate juba esmaspäeva?🙃

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga