• Postita kommentaar:2 kommentaari
 • Reading time:4 minutit lugemist

Kui ma teistes asjades olen ma rohkem öko, siis hĂŒgieenisidemed on need, mida ma reaalselt pole julgenud vĂ€ljavahetada. Ma kĂŒll ei tea miks aga tavalised sidemed on kuidagi turvalised? MĂ”ned isegi lĂ”hnavad hĂ€sti?. Ma pigem arvan, et muul ajal kui ma noor neiu olin, mingidest muudest variantidest ei rÀÀgitudki. Kui kasutada neid aastast aastasse, siis ei tekigi mingit mĂ”tet, et mis oleks kui vahetaks vĂ€lja? MĂ”tleks enda peale? VĂ”i looduse peale? VĂ”i miks ma peaks enda jaoks mingit turvalist asja muutma?

See mĂ”te on mul keerelnud mitu head kuud peas, ent mul millegi pĂ€rast pole jĂ€tkunud julgust vĂ”i olen ma lihtsalt mĂ”ningate asjade suhtes skeptiline. Nagu olin hambapesu tablettidega, minu kĂ”ige suuremaks hirmuks oli see, et lapsed ei vĂ”ta seda omaks! Kuid juhtus nii, et nad vĂ”tsid selle kohe omaks. Üllatavalt kiiresti.

Tulles tagasi nĂŒĂŒd hĂŒgieenisidemete juurde, siis neid reklaame tuli facebookis seinast seina ning raske oli nende vahel valida. Tunnistan, ma vĂ€ga ei sĂŒvenenudki. KĂ”iki ainult kiideti, seega ma ei hakanudki mĂ”tlema teistsugusele tagasisidele.

Kuniks tĂ€naseni. Mul oli kindel plaan soetada endale korduvkasutatavad hĂŒgieenisidemed ning ma enda arust leidsin kĂ”ige odavamad. Kuna ma ei taha seda firmat maha teha, sest ma pole neid ise kasutanud ning minu arvamus on kujunenud teiste inimeste tagasiside kaudu, siis andkem mulle andeks. Nagu Ă”ige eestlane ikka, tegin enda arust hea diili. Sain 6 tĂŒkki 32 eurot eest ning teisel lehel oli 3 tk 22 euro eest. Mille teie oleksite valinud?

Muidugi valisin ma soodsama. Mitte ma ainult ei valinud, vaid tellisin Ă€ra. Tegin story ning jĂ€rsku hakati mulle kirjutama. Ja siis sain juba aru, et olin valinud fliissidemed, mis ei lase kehal hingata. Natukene mĂ”tlemist ning otsustasin kirjutada ja paluda tellimus tĂŒhistada. Ma esimest korda elus tĂŒhistasin tellimuse.

LĂ€ksin oma lemmik kaubamajja http://www.zerowaste.ee ja tegin tellimuse. Lisasin veel oma lemmik pesupulbri, milleks on https://zerowaste.ee/toode/pesupulber-biovegan-family-sidrunhein-1-kg/ , sidrunhappe ning ka hambapesu tabletid.

NĂŒĂŒd ootan ma huviga ning tahan juba proovida ning vaadata, millised on nad peale kolmandat vĂ”i kĂŒmnendat pesu. Muidugi on vĂ”imalus ka proovida menstruatsiooni “anumat”.

See mÔte tundub hea kuid ma kardan, et ma ei suudaks leppida sellega, et mu sees oleks mingi vÔÔrkeha. SellepÀrast pole ma ka tampoonide usku.

TĂ€na tuli kuidagi selline naiselik postitus. Minu meelest on tĂ€iesti okei rÀÀkida ka asjadest, mida igaĂŒks ei rÀÀgi. VĂ”i ei söanda, sest see on tabu vĂ”i lihtsalt imelik? Minu meelest on see okei.

Sellel postitusel on 2 kommentaari

 1. Hetu

  Julge naine! Mulle ka see cup pinget ei paku, tundub hirmus, aga neid sidemeid olen isegi tahtnud proovida. JÀÀn su ausat tagasisidet ootama!
  Mu jaoks sidemed ja lapse mĂ€hkmed pole minu jaoks ökona
. ahvatlevad😂. Kuigi tahaks olla kohati rohelisem, siis 
. jah nii ta on.

  1. kohvihoolikuelu.ee

   Ausat tagasside saad, sest see on asi, milles tahan olla kindel, et need pÀriselt toimivad ega ei lepi kuskil..vÔi millised need vÀlja nÀevad peale 15ndat pesu.

Lisa kommentaar