• Postita kommentaar:4 kommentaari
 • Reading time:3 minutit lugemist

Jumal tänatud, et sain enne päevi kätte selle menstruaalanumi ja paar päeva enne seda veel korduvkasutatavad hügieenisidemed. Mis te arvate, millega ma neist kahest rahul ei olnud?

Menstruaalanum – Ma ütlen etteruttavalt ära, et ma olin kindel, et ma seda anumat endale sisse ei pane. Ma olin sada protsenti veendunud selles, et see tekitab meeletu ebanugavuse tunde. Kuid ma eksisin. Seda polnud üldse tunda aga seda panna, veel enam ära võtta, on täielik tsirkus. Nii hommikul ja õhtul olin ma kindel, et see jääbki mulle sisse, ma never ever ei saa seda kätte. Ja see julla, mille otsast pead tõmbama. võimatu! Eks see nõuab vist rohkem teadmisi, tunnetamist ja tugevat näputööd. Naised, kui teil on mulle mingeidki soovitusi, kuidas seda paremini käsitleda, siis olen ma üks suur kõrv. Tegelikult ma pean seda kiitma, sest seda polnud väga tunda, esimesel korral panin kuidagi vildakalt, siis hetkeks häiris, ent muul ajal, ei tundnud seda üldse. Verega ma samuti kokku ei saanud nagu ma alguses kartsin, et verd lendab kahte lehte.

Korduvkasutatavad hügieenisidemed– Selle tootega olin ma endas kindel, et just need sobivad mulle palju paremini. Ma eksisin. Ma ei tea, mis mind nende juures kõige rohkem häiris kas see, et need olid kuidagi jäigad( vb mulle tundus) või see, et nad ei püsinud paigal(võib-olla olin liiga liikuv) Oli küll trukkidega, mulle lihtsalt ei sobinud need!

Hügieenisidemed jätan ma küll alles aga järg ise kuul soetan ma endale pesupüksid, sest arvestades kõike seda, tundub see mulle kõige mugavaima variandina. Hakkan siis kasutama anumat kui ka pesupükse.

Sellel postitusel on 4 kommentaari

 1. Anu

  Seda kätte saada on tõesti paras tsirkus 😂

  1. kohvihoolikuelu.ee

   Täiesti pekkis, selline urgitsemine (sorri sõnakastuse eest, ma arvan et mõistad) aga samas, ma arvan, et lõpuks tasub see ära🤣

 2. Mariella

  Olen menstruaalanumaid juba umbes 10 aastat kasutanud ja sellega sama kaua ka ülimalt rahul olnud. Paigaldades katsetada erinevaid voltimisi (lihtsalt lapikuks, rulli keerata, neljaks murda) ja sealt oma lemmik valida. Alguses kontrollisin alati sõrmega servad üle, et see kindlasti lahti oleks korralikult voltinud ennast peale paigaldamist, see oli veider tegevus 😀 Kätte saamise kohta: ma ise lõikasin selle “saba” üldse küljest ära, see on täiesti kasutu minu arvates. Õrnalt pigistan kahe sõrmega külgede pealt, et vaakum ära katkestada ja siis anuma põhjast hoides saab päris lihtsalt kätte selle. Vähemalt see on minu eelistatud tehnika 🙂

  1. kohvihoolikuelu.ee

   Ma pean siis neid erinevaid tehnikaid proovima, et teada saada, mis on mulle lõpuks istub. See “saba” on ikka väga veider asi…🤣

Lisa kommentaar