• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Meil on siin ümber-ringi nii palju haigeid, seega polnud ime, et üks päev jõuab kord ka meieni. Esimesed nädalad kui tundus, et ainult teised on haiged, siis möödunud laupäeval saime aru, et nüüd on meie kord. Ja oligi. Ma ise arvasin, et mina küll haigeks ei jää..

Laupäeval oli Paulil palavik, pühapäeval Augusril ja Hertal ning esmaspäeval taas Paulil ja Hertal. Kord ühel ja kord teisel ning palavik kadus. Esmaspäeva hommikul oli mul ainult peavalu. Muud ei midagi. Poistel tekkis hirmus köha ja nohu, mis kuidagi üle ei taha minna.

Kuid ühel hetkel tundus, et minuga on kõik. Ühel õhtul oksendasin nii et pisarad silmis. Enesetunne oli üpris kehvake, ent õnneks see ei kestnud kaua. Nüüdseks ongi jäänud mul selline köhin-röga-välja-köha ning kohati võib tunduda, et tegemist on hoopis mingisuguse suitsetava vanamehega.

Perearstiga võtsin ühendust tol päeval kui Villem ärkas nuttes üles ja kurtis meeletult kõrvavalu. Rääkisin ka teiste tervisest ja ta otsustas suunata meid testimisele. Kuigi kiirtestid olid kõik negatiivsed. Aja saime me reedeks ning lootsin pääseda sellest nõmedast nina kaudu võtmisest, ent kuna ma vist olin liiga närvis, ei tulnud mul kurgus kuristamisest midagi välja. Ja ma pean ütlema, et üks nooremapoolne proovivõtja ei tohiks seal proove enam võtta.. enne kui ta on maharahunenud. Ma ei tea, kas neil on tõesti nii suur koormus või nii kõva pinge aga lüüa jalaga prügikasti ja rääkida solvavalt- ma ei tea, see ei olnud okei. Aga teine proovivõtja, kes tegeles mu kahe lapsega, oli täpselt nii kannatlik kui vaja. Hoidis isegi Augusti käest kui Villem üritas kurgus kuristada ning sai sellega paremini hakkama kui mina.

Testitulemuste ootamine on alati olnud ikkagi pingeline. Isegi kui tead, et see ei ole koroona, vaid tavaline gripp, mis mind hetkeks tõesti voodisse aheldas- olin ma ikkagi ärevil. Täna öösel logisin vist 5 korda digilugusse sisse ning enne kella viit hommikul sain teada, et ainuke, kes oli positiivne( ametlikult gripp), olin mina. Poistel, kes olid olnud minust rohkem haiged, olid kõik kolm negatiivset tulemust.

See on ka üks põhjuseid, miks ma pole bloginud, sest ikkagi oli nii palju asju vaja teha ja peale selle, on meil kodus uus koer nimega Effy. Ma tahan jõuda ka lähipäeval temast blogida. Kuid ma pean ütlema, et ta on täielik beebi ja selline meeletu kasukas.

Lisa kommentaar