Üks ütlemata tegus päev

Mis ma ikka vabal päeval muud teen kui lähen käbisid korjama? Käbide korjamine oli mul ammu mõttes, ent tööd oli kuidagi nii palju, ma lihtsalt ei jõudnud. Ühel päeval sadas ka vihma.

Mõtlesin ka Hermiine koju jätta. Poistega seda nii lihtne teha pole, lasteaialapsega veel on. See võib tunduda küll ebaausana aga nagu ma ütlesin, koolilastega on märksa keerulisem.

Videosid mul hetkel laadida ei lase. See eest oli mu vaba päev väga tõhus. Ja Herta pidas kenasti vastu aga jättis kogemata käbikotid Lindora metsa. Ma loodan, et homme peale tööd minnes, on see seal ilusti alles.

Arsti juures käisin ka. Probleemid pole ära kadunud. Suunati mind edasi ja ma loodan, et kui mul haigla päev on, saan ultrahelis ja ära käia. Ja kui ma graafiku kätte saan, siis alles saan kirja end panna ja uneuuringule. Sest mul oli aastaid tagasi uneapnoe kahtlus ja see norskamine on ajas ainult hullemaks läinud. Kuid ma ei suuda uskuda, et harjuksin selle maskiga ära. Või minuga võib sedapsi juhtuda, et vajun enne maski panemist äragi. Minu puhul on kõik võimalik.

Juunikuus mul veel naistearsti. Eks seal vaadatakse teisi asju.

Ma lihtsalt loodan, et saame jälile.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga