• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:4 minutit lugemist

Ma avastasin Angela Värskast paar head aastat tagasi. Ma ise arvan, et 3 aastat tagasi, enne teda käisime erinevate hambaarstide juures. Sest nende aegadega oli väga kitsas. Isegi Võrus pidi kuu või rohkem ootama.

Kui ma lõpuks hakkasin hambaarsti otsima, siis esimene suund oli Põlva kuud kuskilt jäi mulle Värska kuulutus ja uuest hambaravikabinetist.

Alguses läksin ise, olin nagu lotoga võitnud. Nii sõbralik, nii tore. Mitte ühtegi halba sõna. Ma arvan, et kui sinna kabineti astuks täiesti hanbutu inimene, siis ta naerataks ja ütleks, et kõik saab korda! Vot selline imetabane hambaarst!

Me oleme mitmeid kordki ka SOS külastusi teinud, sest paulil on tekkinud väga valusaid põletikke ja ka Augustil. Just sellistel päevadel, kus ainuke koht, kuhu minna, oleks Tartus. Ta on võtnud meid kohe esmaspäeval, esimeste seas sisse. Me oleme suhelnud messengeris ja andnud oma olukorrast kaasa. Ta aitab nii jõu kui nõuga🖤

Hertal valutas mitu päeva hammas ja eile ei saanud ta enam seda kohta puutudagi. Võtsin ühendust hambaarstiga, rääkisin loo ära ja leidiski meile ühe augu.

Läksime sisse. Süsti natukene kartis aga lõpuks lasi ta selle ära teha. Nutuga küll aga lasi. Teise süsti ajaks ta enam ei olnud nii koostööaldis ja keeldus. Ma jäin hambaarstile juba jalgu, püüdes tüdrukut lohutada. Ühel hetkel palus viisakalt tema ja Herta “omavahelist” aega ning ma jõudsin ukse taga olla umbes paar minutit kui kuulsin jutuvadinat.

Pärast lubati jäätist tal süüa. Käisime poest läbi ja suundusime koju. Ma juba hommikul rääkisin Hertale, et pärast lõhme veidikeseks metsa kah!

Nõustus.

Käksime täiesti tundmatus metsas. Saak oli hea aga ajast jäi puudu.

Täna oli minu kord lapsed rahvatantsu viia ja tuua! Nii äge, et saame omade vahel klapitada. Kui üks ei saa sõidutada, siis saab teine ja nii see sõidutamine ongi omavahel ära jaotatud! 😍

Lisa kommentaar