• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:15 minutit lugemist

Kui te arvate, et ĂŒhe lapsega on reisida lust-ja lillepidu( nagu ka mina arvasin), siis eksiteđŸ€Ș

FĂŒĂŒsiliselt oli kĂŒll kergem, aga vaimselt sama vĂ€sitav kui oleks olnud kolm last kaasas.

ÜleĂŒldse on Hermiine selline puugitar. Vahel on vĂ€ga nunnu, vahel on vaja ka hinge tĂ”mmata.

Ma pole kunagi Nöpsut sÔbrannaks kutsunud, pigem minu teine pool. Hertale seletasin kord Virge, kord Nöpsu. See viimane jÀi Hermiinele paremini meelde.

Vahepeal on ta emaks saanud. Minu jaoks on Nöps ikkagi selline rokitƥikk, kes kontserdil esimeses reas..

Me andsime isegi kunagi lubaduse, et ka 70neselt kÀime koos kontsertitel

Esimesel pÀeval ei jÔudnudkivÀga midagi teha, sest olime suht laibad ja tegime kÔik koos lÔunauinaku. Vihmane oli ka, lÔpuks lÀksime linna. MÔneks hetkeks.

JÀrgmisel pÀeval olime tegusamad

Mulle meeldib see, kuidas Nöpsu on oma last kasvatanud. Ta on nii kannatlik, nii hooliv ja kogu selle rutiini jÀlgimine. No super, lihtsalt. Kui me Marcust jÀrgmine kord nÀeme, siis ta vast juba kÔnnib.

Ja see kuidas nad mĂ”lemad kaasasid kohe Hertat, see juba nĂ€itas, et nii pea kui beebi jalad alla saab, saab ta osa kĂ”igest💗

Kuna ma varem polnud ĂŒldse nii kaugele lennanud/reisinud, oli minu jaoks kĂ”ik uus. Ja kuna nad elavad kĂŒlas, tundub, et nende kĂŒla on meie jaoks alevik. Vaadata on palju. Imetleda veel rohkem. Igal pool pubid, kohvikud.

Me vist oleme Nöpsuga sarnased, et mÔlemad eelistame kÀia rohkem looduses, mina kÀin metsas, tema mÀgedes.

Viimane hommik oli hull. Liikluses oli kaos, kiirteed olid ummikus. Ma juba ĂŒhel hetkel mĂ”tlesin, et appi, me peame elu eest jooksma, et lennu peale jĂ”uda. Lennujaam on pĂ€ris pĂ€ris suur ja kuidagi moodi ikka jĂ”udsime.

Õhtu lĂ”ppu teavad need, kes on mul facebookis vĂ”i instagrammis. Me Hertaga mĂ”lemad nutsime. Sellisee asjad viivad mind endast vĂ€lja. Õnneks polnud ma vĂ€ga kaugele jĂ”udnud.

Helistasin kĂ”ige pealt emmele, tema organiseeris venna mulle appi. Kirjutasin ka Gerlile, kes elab Palmses. Me nĂ€gime viimati pĂ”hikooli ajal ja me olime kirjasĂ”brad. Tema kĂ€is ĂŒhes koolis, mina teises. Minu endine ja tol ajal tema klassiĂ”de oli meil see vahendaja. ÜhesĂ”naga, nii Ă€ge oli. Juba siis oli ta selline positiivne ja kui ta mulle oma elukaaslasega appi tĂ”ttas, oli ta tĂ€pselt samasugune. SĂ€rasilmne Gerli! ‘*

Ja Nöpsu, hiljemalt enne suve kĂŒlastame teid taas. Siis tulen kĂŒll teise lapsega.

AitĂ€h Nöpsu, oma iirimaa elu nĂ€itamast.🙏

Lisa kommentaar