• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Mul on üha enam häbi, sest blogimine on jäänud nii tahaplaanile. Ma tõesti olen põhimõtteliselt instagrammis kõige aktiivsem. Seal saab storytada. Vahel küll tundub, et seda on liiga palju🤭

Mis ma siis teinud olen?

Egas erilist ma midagi teinud polegi. Lapsed on saanud lõpuks terveks ja mina olen kuidagi oma koormust vähendanud, mis tähendab seda, et mul on rohkem vaba aega,millega ma üldse pole harjunud.

Rahvatantsu trennid on 5 päeva nädalas. 3 lastetrenni ja 2 naistetrenni. Sõitimist ja logistikat on palju. Ma sain üks päev teada, et selle tantsupeole saamise otsuse saame teada mitme kuu pärast. Ma kardan, et mu närvid ei pea vastu. Ma ei tea, kuidas veel lastel on. Ühesõnaga ma tahan minna 29ndal jaanuaril Võrru kaasa, sest pererühmal on ettetantsimine.

Bettyga läheb ka endiselt hästi. Ma räägin, et Betty on kuulsam kui mina😂

Jaanuari kuus võtsin vastu 2 väljakutset

A) Osta ainult – 50 allahindlusega tooteid- no ütleme, et olen sellega veidi jännis sest ma iga päev ei käi linnas ja kui käin, siis käin sellistel aegadel kui on raske leida allahinnatuid tooteid. Leian ikka. Ma olen ka hakanud vähem ostma, püüan ära kasutada igat toorainet. Ma õnneks saan anda kanadele, kui peakski mingi asi halvaks minema

B) Vaadata kui palju läheb kütuse peale raha- sellega olen ma uskumatult tubli olnud, sest mul on alles kõik tšekid. Ma üldiselt ei kogu ühtegi tšekki. Tegin pilti ka sellest, mis numbrid mul kilomeetritel ees olid kui selle väljakutsega alustasin.

Täna mõtlesin, et teen lõpuks läpaka laht7 ja blogin sealt. Aga ei.. Meil läpakas nii juku, et kui ma lõpuks avalehele jõuan, on mu kannatus juba katkenud.

Lisa kommentaar