• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Ma olen üks nendest, kes peab kõik kirja panema, sest muidu olen erroris ja on ka juhtunud, et enam ei tea, mida ma kellelegi lubanud olen.

Koos kahe raamatuga soetasin ka endale ühe kalendrimärkmikku. Ma alguses isegi ei osanud kuskilt otsida, sest väga tavalist märkmikku ka väga ei tahtnud. Suundusin apollo lehele ning sealt ma selle nunnu endale soetasingi.

Ma loodan ka seda, et mul see tuhin üle ei lähe, sest mul kipub kuidagi üle minema. See on nagu vitamiinidega, ostan ära ja luban võtta regulaarselt aga läheb mõne päevaga läheb see meelest ja nii need jäävadki.

Teise lehma mõte käib ikka mul peas ringi. Kuskil kuskil kaugel aga see on seal olemas. Ma tegin küll üks päev nalja, et peaks ka teise lehma võtma, sest piim sai kodus otsa. Ja samas olen õelnud, et ma ei võta veel lehmi juurde. Need on sellised asjad, mis on minu puhul “ohu” märk, et ilmselt nii see kunagi ka läheb😂

Siis soetasin ka sellise raamatu

Mõtlesin, et peaks ikka ühe läpaka korda laskma teha, mille ekraani Villem aastate eest ära lõhkus. Sest no.. telefoniga on ikka päris jama kirjutada.

Ma praeguseks lõpetan, sest muidu hakkab imelik, sest on juba teine postitus sellel kuul😱

Lisa kommentaar