• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Üks sõbranna kirjutas et kirjutagu ja postitagu ma aktiivselt edasi, siis ei pea küsima, kuidas mul läheb😃

Hirm tuleb peale kui mõtlen, et oli ka aeg, mil ma regulaarselt blogisse postitasin. Kuid nüüd on mu blogimine kuidagi kaootiline, kunagi ei tea, millal uus postitus tuleb.

Mulle pigem tundub juba mõnda aega, et mul pole millestki postitada, sest enamus ajast viibin ma instas ja storytan seal🙈

Ühel päeval oli mul esimest korda nii suur peavalu, et ei suutnud koju jõudes midagi suurt teha, söögiisu puudus ka täielikult ja õhtused tabletid jäidki mul niimoodi võtmata. Ma lihtsalt imestan kuidas mõned inimesed võivad sedapsi mõjuda. Või et ma üldse lasen end mõjutada. Varem pole sellist asja juhtunud aga täna tundsin ka tööl, et ma ei jaksa enam kuulata. Ning õhtuks olingi ma täitsa ära väsinud.

Homme on nii laste kui ka naiste tantsutrenn. Lõunal sõidutan ise lapsed trenni, esmaspäeval viib teine lapsevanem ka minu lapsed. Meil on hea selline kogukonna tunne peal ,sest rahvatantsus käivad 3 pere lapsed ja nii me neid sõidutamegi. Kes saab, see sõidab. Just enne kirjutasin chätti, et mind esmaspäeval pole, et tuleks see päev ära katta. Üldiselt viin mina kui saan, sest mulle meeldib trenni jääda ja nende arengut jälgida.

Ma lähen vanade töökaaslastega Rootsi. Jälle. Kolmapäeval jõuame tagasi ja täitsa selline bussiekskursioon, milles ma pole aastaid osalenud😃

Rahvatantsuga on sedapsi, et peame rohkem pingutama. Meil on viimasel ajal palju puudujaid ja teate kui halb on aukudega tantsida?.See ajab täitsa sassi. Täna olen neid videosid rohkem vaadanud kui selle aja jooksul kokku. Pühapäeval on 4 tundi tantsu, 2 tundi lastel ja 2 tundi naistel. Ma olen alati õelnud, et mis vaja see vaja.

20.05 on peagi uksetaga, fookus on seal. Kuid ma pean 7ndaks ära tegema ka Kostipäivaga seotud asjad, et varsti hakatakse flaireid välja printima. See muutub kuidagi nii tõeseks ja ma juba natukene kardan, et äkki ma ei saa hakkama? Et äkki võtsin liiga suure tüki? Ma osalen see aasta Avatud Talude päev raames ja Kostipäivaga- see on selline Seto teema.

Üks päev nägingi juba õudukaid😃

Lisa kommentaar