Kuidas üks vana pilt võib tekitada nii palju emotsioone.

Mul on tunne, et olen teid juba rahvatantsu juttudega ära tüüdanud aga ma pean kahjuks ütlema, et see vaibub alles peale 8ndat juulit, kui meie esinemised on läbi saanud. Seni peate selle välja kannatama.

Laste huviringide hooaeg on lõpetatud, neljapäeval lõpetame ka meie oma hooaja!

Ma olen nii tänulik selle üle, et ma hakkasin eelmisel kevadel otsima juhendajat, kes õpetaks lastele rahvatantsu ning ma olen super õnnelik Annika üle, et me saime sellise imelise juhendaja. Nii lastele kui ka naisrühmale.

Ja kui keegi oleks õelnud sügisel, et rahvatants hakkab mu elu dikteerima, siis oleksin ka välja naernud, sest noh.. Ma ei uskunud seda. Mingil hetkel nägin ma juba juhendajat praktiliselt iga päev🙊

Ja need on eilsed pildid. Meil ikka vedas ilmaga, kuigi oli külm kuid õnneks vihma ei tulnud ja mingi hetkel juba päike paitas

Eile oli küll kuidagi uhke tunne. Uhkem kui tantsupeol. Muidugi tegime ka oma elu parima etteaste. Selline pabin oli küll sees, sest olid teatud kohad, mis meil ikka sassi läksid kuid suutsime säilitada külma närvi ning sooritada peaaegu täiusliku tantsu.

Täna saatus üks mu tuttav pildi minust ja ma olen siiani nö üllatunud, et selline pilt üldse eksisteerib. Eks mu emme on olnud tõesti ajakirjades ja kunagi olime ikka esikaanel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga