Täitsa esimene kord

Kuu on kohe läbi saamas ja ma olen teinud ainult ühe postituse. Mul on tõesti kahju, aga alati kui alustasin, tuli tuhat muud asja vahele.

Ma räägin sellest, mida ma esimest korda elus tegin. Minu jaoks selline märkimisväärne samm, sest perepildid pole mulle kunagi meeldinud ja mida ideaalsem pilt/pere, siis kõik tundub kuidagi nii vale.

Sorri noh😁

Pildistamisega ka sai nalja, sest me pidime seda 2 korda edasi lükkama. Esimesel korral jäid lapsed haigeks, teisel korral oli väljas miinus siber ja pildistamise päeval oli ka neid külmakraade tegelikult üle -16. See oli selline mõnus katsumus.

Ma juba enne tegin Janele reklaami, kuid nüüd tundub, et ta vääriks veel suuremat publikut ja ta peakski hakkama pildistama või siis meikima. Praegu teeb ta kahjuks seda nö hobikorras..nagu te näete, võiks ta teha seda rohkem.

Sellised imelised pildid, kuigi keegi meist pole eriline poseerija.

Nüüd tahaks vist aastas vähemalt 4 korral pildistamas käia.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga