• Postita kommentaar:Ei ole kommentaare
  • Reading time:3 minutit lugemist

Kõige esimese pean ikka ütlema, et mulle ei meeldi need pühapäeva õhtud. See on see aeg kui ma tõesti saaksin telekat vaadata ent sealt ei tule mitte essugi!!

Kuidagi kiire noodi on see eluke mul taas võtnud. Olen enda tekitanud rutiini sassi löönud ja see omakorda pani teistele asjadele põntsu.

Nii vist ongi.

Elu jookseb mul ikkagi sellise töö-kodu-töö-rahvatants-kodu rütmis. Tantsimist on palju. Tegelikult ainult algus kuudel oli lastel 2 korda, nüüd juba mitu kuud on trenne lausa kolm korda nädalas.

Naisterühmas tehti nalja, et kui peale teist ülevaatust laste trenne pühapäeviti ei toimu, siis hakkavad naistrennid 3 korda nädalas. Ega loodus tühja kohta ei salli.

Kes juba mu storysi näinud, siis teavad ka, et eelmisel nädalal pidin jätma omad trennid ära, sest inimene peab ikka tööl ka käima😂 Esimest korda ma ei suutnud neid päevi väljamängida ning ma täiega põdesin ikka🥺

Homme teen ma veidi vabatahtliku tööd ja tänu sellele võib mind näha homme Vanemuises. Kui sul pole plaane homseks, siis tule muusikali kuulama!

https://www.piletilevi.ee/eng/tickets/muusika/filmimuusika/lord-of-the-rings-in-concert-373573/

Ma ei saanud seda kuidagi linkida, seega tegin kopi ja peisti.

Laste logistika tekitas mu ajus korraliku errori, sest olin end ära lubanud, Hendrik on tööl, meil vaja ka lehm äea lüpsta ning hoida pöialt, et koerad mingi sigadusega toas hakkama ei saa.

Jänkude elu on ka läinud meil järjest mõnusamaks. Põhimõtteliselt hommikul teeme puurid lahti ja õhtul lähevad puuri tagasi.

Täna sain esimese satsi kätte. Aitäh Kersti😍

Rahvatants on kuidagi nii igapäeva eluks muutumas😄

Lisa kommentaar